Sivut

4.2.2013

Huiveja, vilttejä ja muuttolaatikoita

Heippati hei!

Täällä ollaan oltu vähän kiirusjalalla taas, ei ole kerinny kirjottelemaan teille mitään kivoja hömpötyksiä. Olin viikonloppuna pyörähtämässä Helsingissä ja mun iPhone lähti viime viikolla vähän huoltovaihtoon, niin en sitten oikeen millään pystynyt sieltä päivittämäänkään. Eilen oli muuten vaan sitten niin paljon puuhaa.

Täytynee muuten kiitellä, että kyllähän pelittää applella huolto hyvin. Kännykän virtanappi jumittu pohjaan, vein sen ElisaShopittiin keskiviikkona, niin perjantaina tuli viesti päivällä, että puhelin on noudettavissa liikkeestä! No olin silloin jo Helsingissä, mutta silti! Ihan hurjan nopeaa toimintaa ja sain vielä ihan uuden puhelimen, eivät alkaneet korjaamaan vanhaa. Kelpaa.

Meijän äityli osti mulle Helsingistä aivan ihanan huivm, josta on tuossa alla nuo pari kuvaa. Himoilin tota huivia jo aiemmin viime viikolla Monkissa alessa, mutta nyt mun ei tarvinu enää jättää sitä hyllyyn! (Kiitos äitee ♥!) Kissoille ostin myös tosi kivat beibiviltit H&M home:sta, ettei iho suotta hikoa kuuman fleecen välissä niin paljoo. Eppu esittelee niitä teille tuossa alempana.

Ja sitten uutisista se ihanin: me löydettiin koti! Tai oikeestaan löydettiin se jo ennen joulua, mutta tänään käytiin allekirjottamassa paperit! Muutto on viimeistään ensi viikolla, joten voin luvata että blogissa on luvassa tulevaisuudessa paljon sisustuskuvia ja muuta muuttostressiä, hehe. Ihan mahtava tunne kuulkaas muuttaa ihanan isoon ensimmäiseen omaan kotiin ♥.

Vaan nyt tän ilopepun täytyy kiiruhtaa taas kohti maanantai zumbaa.  Jos teillä on kivoja diy sisustus vinkkejä omissa tai seuraamisssanne blogeissa, niin linkkivinkkiä kommenttiboxiin kiitos!

Mukavaa alkanutta viikkoa! Mulla se ainakin alkoi mukavammin kuin koskaan.

Oiskohan tää tää se Sanna Raipen 2000 lukulainen serkku Anna Raipe?

Pehmohuivi kaulalla on hymy herkässä :)
Myös Eppu rakastaa omaa pikku peittoaan....ja samalla puree vähän mamin sormia.

Tämmönen toppinen tarttui viidellä eurolla haaviin yks päivä kun tajusin, etten kerkiä ennen zumbaa kotiin ja pakko oli
joku toppi sinne hikitunnille päälle saada. Hehe, eli ihan mainio kiirelöytö.
Eppu näkee unta, että ajelee kylillä avoautolla luu ulkona...hehe
Tämmösiä laatikoita alkaa pyörimään täällä nurkissa jo melko paljon.





14 kommenttia:

  1. Onnea onnea onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana sphynx <3 oliko sinulla enemmänkin kisuleita? Itsekin haaveilen joku päivä vielä tuollaisen laittavani, nyt mattoja rullaa jo 2 siamilaista, 1 itämainen lyhytkarva ja maatiaismöllerö :) Rakastuin muuten niin niihin sun kissajulisteisiin, että mun on ehkä-ihan-pakko ostaa ne molemmat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyy kaksi donsfinxiä :) Eppu ja Leon. Teillähän on iso kopla kissuuksia! Wau. Mutta suosittelen lämmöllä, että tällainen naku joukkoon vaan. Ovat ihan vallattoman ihania otuksia!

      Ihanaa, että pidät kissajullareista :). Juuri tällainen palaute omasta työstä on niin ihanaa! Kiitos!

      Poista
    2. Anonyymi5/2/13 19:31

      Mistä noita sun töitä voi ostaa? t. mulle kans!

      Poista
    3. Voi miten ihana juttu. Alla olevasta linkistä löytyy postaus tuosta dekoron jullarimyynnistä. Siellä löytyy linkkiä verkkokauppaan :). Ihan mahtavaa, miten paljon ihmiset on ollu näistä kiinnostuneita <3. Pitääpä tehdä tohon blogin reunaan banneri, niin ihmiset löytää paremmin :).

      http://uutistoimistoanselmi.blogspot.fi/2013/01/anselmi-dekoro.html

      Poista
  3. Vauuutsiii onnea uuteen kotiin :-) Jipii!! :-) Nyt sit täytyy tulla pian kylään tutkailemaan teidän uutta kotia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa koska vaan, joskisn se ois mun vuoro lennellä belgiaan :D!

      Poista
  4. Onnea uuteen kotiin! Ja äidit on♥

    VastaaPoista
  5. Aah, mä niiiin tiesin heti kun vihjailit joskus kommentissas että yki nummi pääsee pian kattoon! :D Jebujee! Haluan lisätietoja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä varmana piisaa täällä kyllä jatkossa paaaaljon :D

      Poista
  6. onnea uuteen kotiin!!! mulla on ihan sama homma, eli kodin etsintä edessä. joulun jälkeen on vaan ollut niin surkeesti mitään tarjolla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mekin tota asuntoa heinäkuusta asti etittiinkin. Tosi nihkeet markkinat ja korkeet hinnat nyt Lahessa. Kaikki mitä käytyy tota ennen kattomassa oli enemmän ja vähemmän ihan kamalia pommeja. Mutta tuo on kyllä ihana :)

      Poista
    2. mä oon ettinyt vasta marraskuusta asti, toivon että keväällä alkaisi tulemaan vähän enemmän valikoimaa. mulla kun on vielä niin tarkkana kriteerinä sijainti, ettei matka töihin ja keskustaan kumpaankaan pitenisi kauheasti (kun ei ole autoa käytössä) niin sekin rajoittaa vaihtoehtoja. helpompaa tän pitäis olla ;)

      Poista